de buurtwildernisnieuwsbrief


September is begonnen, de vakantietijd is weer voorbij. Ik hoop dat je een fijne zomer hebt gehad en weer lekker aan de slag bent. Ik ben na een fijne vakantie weer fris van start en introduceer met gepaste trots: de Buurtwildernisnieuwsbrief. Met de Buurtwildernisnieuwsbrief volg je ontwikkelingen rondom bestaande én nieuwe Buurtwildernissen en lees je mijn blog waarin ik onderwerpen uitlicht over het belang en de schoonheid van de natuur.

Geheel gepast gaat deze eerste nieuwsbrief over de eerste zomer van de eerste Buurtwildernis. Hoe staat het ervoor met het bosje na veel droogte en nattigheid? En de eerste blog gaat over het mooie verhaal dat hoort bij een op het eerste gezicht niet zo'n mooi onderwerp, namelijk wat je in je darmen hebt. Ik zou zeggen, lees snel verder!

update

De Buurtwildernis in Haren

Het was voor mij een bijzondere zomer, want het was de eerste zomer van de Buurtwildernis in Haren! Best spannend om te zien hoe de allereerste Buurtwildernis zich ontwikkelt, vooral met het natte weer begin dit jaar en de droogte deze zomer. Ben je benieuwd hoe het gaat? Lees dan de update.

blog

De mooie verhalen van de natuur

Eén van de redenen dat ik Earth garDEN heb opgezet is om de natuur dichter bij mensen te brengen. Dat gebeurt letterlijk omdat er een bosje in de buurt wordt geplant, maar figuurlijk dichterbij brengen is voor mij minstens zo belangrijk. En minstens zo leuk. Het betekent namelijk uitleg geven over de schoonheid van de natuur, over hoe dingen met elkaar samenhangen en hoe wij onderdeel zijn van het enorm ingewikkelde, maar wonderschone ecosysteem dat onze aarde is. En dat zijn vaak hele mooie verhalen, met allerlei interessante weetjes. Zoals het verhaal van... lees verder

aanmelden

Wil jij de Buurtwildernisnieuwsbrief vaker (maar maximaal 4 keer per jaar) ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande knop.

Hartelijke groeten,
Froukje Walstra.